Disneyland Hotel terug open vanaf 25 januari 2024
Disneyland Hotel in Disneyland Paris gaat binnenkort terug open en vandaag heeft Disneyland Paris de menu bekend gemaakt voor zijn verschillende restaurants. Dit is het menu van het Beauty and the Beast restaurant: La Table de Lumière. De restaurant heeft een stevig prijskaartje van maar liefst 120€ per persoon voor volwassenen. Meer info over het Disneyland Hotel >
HET KONINKLIJKE MENU
€ 120
Als aanvulling op uw menu adviseren we u om drie champagnes (3 x 10 cl) uit onze selectie te kiezen voor een prijs van € 60
OM TE BEGINNEN
Seizoensgebonden groentenparade, groene Puy-linzen met Orléans-mosterd en Espelette-chilipeper
of
Velouté van paddenstoelen, gepeperde Isigny-crème, croutons van zuurdesembrood en geroosterde hazelnootsnippers
of
Versgekookte langoustines, schelpdiercoulis, bloemkoolpuree en citroenkaviaar
of
Europese kreeft met witte koolremoulade
of
Rood label Œufs de Loué gebakken ei, aardappelen, spinaziescheuten en Comté AOP-room
Taittinger – Prestige rosé – brut (10 cl)
of Louis Roederer – Collectie 244 – brut (10 cl)
HET VERVOLG
Quinoa met tuinbonen en morilles, rode pepersaus en granaatappelzaden
of
Gebakken zeetongfilet, yoghurt en saffraanemulsie, mediterraan groenteblad en romige selderijsaus
of
Gebakken zeebaars, venkelcompote met zwarte truffel en rucolacoulis
of
Montbéliarde-rosbief, aardappelspiraaltjes, zoete uiencrème en Merlot-jus
of
Quercy geroosterd boerderijlamsvlees met kruidenkorst, ravioli van artisjok en zwarte truffelmelkschuim
of
Boerderijkip op twee manieren gekookt en gekonfijte aardappel, kruidige geroosterde kipfilet en gepocheerde kippenpoot met heerlijke saus
Taittinger – Folies de la Marquetterie – brut (10 cl)
of Moët & Chandon – Grand Vintage – extra brut (10 cl) of Pierre Mignon – Blanc de noirs – brut (10 cl)
DE PERFECTE AFSLUITING
Faisselle-kaas met verse kruiden en roze sjalotten, knapperige tuile en pompoenolie
of
Kokosaloë vera-emulsie, verse mango, mango granita, gepofte rijst met chocolade
of
Taart Betoverd bal:
Witte chocoladeganache, vanille peer-inzet en Dacquoise biscuit
of
Koninklijk genieten:
Romige chocolade met basilicum, dunne vellen pure chocolade en gekarameliseerde amandelen
of
Seizoensgebonden sorbets en fruit
Moët & Chandon – Ice Impérial Rosé – halfdroog (10 cl)
of Champagne Ratafia (10 cl)
VERJAARDAGSDESSERT
€35
Vier samen met ons uw verjaardag
en bestel aan het begin van de maaltijd uw verjaardagsdessert!
Dessert voor maximaal 8 personen